FREEBIES

Mine kursister spørger altid, hvordan man tegner det ene og det andet. Og jeg bliver ved med at sige, at de skal modellere deres egne motiver frem ved hjælp af grundformer, for det er sådan man formgiver. Men lige meget hjælper det:)

nu overgiver jeg mig og lægger forskelligt hjælp op til jer, der har brug for at kopiere før I gør det til jeres eget. Det gør jeg også selv nogen gange, så ingen fornærmet-hellige ord herfra.

Pinterest

Min Pinterest-samling med lette motiver baseret på grundformer

Instagram

Min Instagram-konto, hvor jeg lægger closeups og totaler op af (nogle af) mine egne ting – her kan du kigge på komposition og se hvor langt man kan komme når man reelt kun kan tegne cirkler og streger.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

øveansigter

p17_Faces_small

Eksperimenter med ‘løsdelene’ i ansigtet og opnå helt afsindigt morsomme – men også personlige – udtryk, som lokker øjet til.

Her kan du downloade siden med øveansigter – det er altid en morsom opgave, og flere kursister har bedt om de ikke nok måtte få arket igen. Og igen. Og igen.

Hvis du er malebogstypen kan du finde flere ark at farve, tegne videre på her. De er lavet lynhurtigt til den lokale børnehave, men derfor kan voksne jo stadig hygge sig med dem.

Skabeloner

Eksempler på skabeloner som du kan bruge til at vise en simpel proces eller notere tanker ned i løbet af et møde/en præsentation

Eksempler på skabeloner som du kan bruge til at vise en simpel proces eller notere tanker ned i løbet af et møde/en præsentation

Her er et par simple skabeloner til dagsorden, procesplan, brainstorm og en sketchnote som kan hjælpe dig lytte, analysere, organisere, og prioritere information på, for eksempel, møder.

Du kan kvit og frit downloade og anvende skabelonerne.

Download procesplan

Download sketchnote

Download brainstorm

Download dagsorden

Videoer: Skriv godt og stort

Først 4 basale professionelle tips som alle burde kende.

Tjek disse instruktionsvideoer for en grundig gennemgang af, hvordan du skriver ordentligt og læseligt i stort format (Ja, det går langsomt for dig i starten, men snart lærer du at bruge rytmen i ‘trækkene’ frem for dine øjne som guide, og herfra går det stærkt).

Skriver du også i mindre format – f.eks. A4 – bør du lære at tegne bogstaver som designere og arkitekter gør.