KONTAKT

ink_and_experienceMange kunder kan ‘tænke sig noget med nogle billeder’, men er ikke helt klar hvordan de får mest effekt. Hvad aktiverer hjernen bedst: en præfabrikeret kæmpeposter, en video eller real time sketching på 10 meter papirfrise?

Ring!

Vi hjælper gerne med sparring på, hvordan man kan løse opgaver indenfor budgettet og skræddersyr alle vores leverancer til at matche jeres pædagogiske mål.

MIE NØRGAARD

/Mie Nørgaard, viz guru & Ph.d.

Smedegade 10

3500 Værløse

m: mie@mienoergaard.dk

t: +45 2992 9090

6 thoughts on “KONTAKT

 1. Hej Mie.

  Jeg læste at du har arbejdet med Smart City, og scenarier. De posters der er kommet ud af det, er det noget du har mulighed for at dele?

  Jeg arbejder for SEAS-NVE og sidder selv med den udfordring at forklare Smart City konceptet for den almindelige elforbruger. Lige i øjeblikket er vi ved at udvikle en installation i Tinghuset i Store Heddinge, hvor jeg tænker at kunne inspiration hos dig.

  Du er velkommen til at ringe så jeg forklare yderligere.

  Kristina Juul
  Assisterende projektleder

  +4526353467
  Kru@seas-nve.dk

 2. Hej Mie,
  Jeg skrev til dig på twitter for noget tid siden.
  Jeg vil gerne høre lidt mere om dine sketch kurser, og hvad det koster.
  Det ville være godt for mig at få brushet lidt op på mine illustrationsfærdigheder.

  Med venlig hilsen
  Nils

 3. Hej begge!
  Det slog mig pludseligt at andre måske var interesseret i de svar I har fået.

  Kristina: Du skal kontakte MBBL direkte eller Martin Brynskov på AU. Jeg er helt sikker på at de er meget villige til at sende dig en poster eller brochurer med illustrationen på.

  Nils: Jeg har lige åbnet et nyt 3-dageskursus, der starter 2. juni. Prisen for tre dage er 12.500 dkk inkl moms, og man kan tilmelde sig under menupunktet ‘Kurser’ i topmenuen. Vel mødt.

 4. Hej Mie

  Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage på dit kursus i juni, men håber at der kommer nye kursusdage. Måske du allerede har nogen datoer i tankerne som jeg kan putte i kalenderen?

  Mvh Jeanette

  • Det kan du tro: 27.-28.10 0g 11.11 kører næste kursus. Du kan tilmelde dig under menupunktet Åbne Kurser.
   Hvis du har lyst til at starte visualiseringsmotorerne hen over sommeren så anbefaler jeg at holde en sketchingdagbog, hvor du hver dag bruger 5-10 minutter inden sengetid på at tegne hvad du har lavet, fået at spise, det sjoveste citat, 3 røde ting du har set eller hvad du nu kan finde på som konkret inspiration. Det er en simpel øvelse med ret stor effekt på din evne til at tænke hurtigt i billeder.

 5. Hej Mie

  Jeg ville bare lige sige tak.
  Jeg deltog i et kursus – ‘Tal med tegning’ – som du afholdt hos Kommunikation og Sprog tidligere i år. Det var et super kursus, som jeg nød meget og jeg har prøvet at holde det ved lige med lidt ‘grafisk notetagning’ til møder o.l.
  5-6 april deltog jeg på Clever Content Conference (Danmarks største marketing-konference) i DGI-Byen og valgte lidt spontant at tage grafiske referater af oplæggene og dele dem med folk på min Twitter. Det var mægtig populært og jeg fik rigtig god respons fra branchefolk og deltagere. Og så førte det til et lille blog-indlæg med tegningerne på LinkedIn. (Det kan man læse her, hvis man har lyst http://bit.ly/1TFvs3G )
  Så tak for at lære mig teknik og give mig mod til at prøve det af. Nu håber jeg at jeg kan blive ved med at øve og udvikle evnerne og finde flere steder, hvor de kan gøre gavn og glæde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *