KURSER

GRafisk Facilitering & Business Sketching

(tidligere: Visuel retorik & kommunikation på arbejdspladsen)

Kurset tager udgangspunkt i teknikker fra felterne visuel facilitering, design sketching og grafisk facilitering, og kombinerer dem med viden om neurokreativitet. Du får som deltager et indblik i, hvordan du bruger forskellige teknikker, og du får værktøjer med hjem, som kan gøre dit arbejde med visuel kommunikation lettere. 

Det er det bedste kursus jeg nogensinde har været på

-Anne-Mette og Pernille fra SKAT

Kurset henvender sig til professionelle, der ønsker at blive bedre til at kommunikere visuelt på arbejdet. Tidligere deltagere tæller for eksempel proceskonsulenter, mennekser der arbejder med borger- og brugerinddragelse i udvikling samt undervisere og projektledere. Der er ingen krav til tegnefærdigheder, vi sætter niveauet efter den enkelte deltager. Deltagerne modtager en kursusbog med praktiske øvelser samt professionelle tegneredskaber.

Pris for 3 kursusdage er 12.000 dkk. eks. moms.

Er I mere end 5 deltagere fra samme virksomhed, så kontakt os for et specialsyet internt kursus, der med individuel vejledning imellem kursusgangene sikrer at træningen bliver solidt forankret i jeres hverdag.

Læs mere om kursus og underviser.

KLIK for DATOER & TILMELDING


Skab løsninger der rykker – med vilje. En kreativ og innovativ træningslejr for dig & din hjerne

Evnen til at tænke kreativt og innovativt kan, som stort set enhver anden færdighed, tillæres og trænes. Alle kan altså træne sig til at blive bedre, ligesom at lære sprog eller bilkørsel. Kreativitet er nemlig ikke noget ”man har”, men noget ”man gør”. Og de seneste års videnskabelige undersøgelser indenfor neurologi og psykologi viser klart, at kreativitet/innovation ikke er bare én færdighed, men et sæt af færdigheder, der kan læres, trænes og forfines.

På kurset Skab løsninger der rykker…med vilje får deltagerne derfor mulighed for at lære, træne og anvende en lang række teorier, mindsets og konkrete øvelser og værktøjer, der alle direkte understøtter deltagernes evne til at tænke og agere mere innovativt, kreativt og udviklende på sin arbejdsplads.

Mie Nørgaard underviser sammen med erhvervspsykolog Erik Løgstrup.

Pris for 6 adskilte dages træningslejr er 24.650 dkk eks. moms

Læs beskrivelse af kursus og undervisere

KLIK for DATOER & TILMELDING


 

4 thoughts on “KURSER

  1. Pingback: Kursus: Få praktisk erfaring med sketching som et dialogværktøj | MIE NØRGAARD

  2. Pingback: Tegning træner hjernen hos it-professionelle | MIE NØRGAARD

  3. Pingback: Sidste chance: Visuel kommunikation på arbejdspladsen | MIE NØRGAARD

  4. Pingback: Glædelig midsommer! | MIE NØRGAARD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *