CASE – UNDERVISNING

 

Hos Mie Nørgaard har vi fundet en engageret og kompetent underviser, med stor viden om, hvordan professionelle kan bruge grafisk facilitering som værktøj i udviklingsprocesser.

Martin Winther, Ugilic

UGILIC – AGILE ACADEMIET

En god it-udvikler skal kunne visualisere sine ideer

Hos Ugilic er de eksperter i agil it-udvikling, og i regi af Agile Academiet tilbyder de undervisning i emner, der er centrale for den moderne it-medarbejder. Herunder visuel facilitering.

It er en central del af alle virksomheder, uanset om de leverer hospitalsdrift, kører forlagsvirksomhed eller laver sko. Derfor skal it-udviklere også kunne meget mere end tidligere. De skal samarbejde med forretningen, tale med brugere og organisere sprints samtidig med at de skal slukke ildebrande.

Hos Ugilic har de erfaring for at visuel facilitering er et vigtigt redskab til ledelse, dialog og overblik. Også for it-folk. Måske endda særligt for it-folk, for it har det med at være et spindelvæv af systemer, der fungerer i en særlig rækkefølge og hierarki. Og det er lettere fortalt i tegning end i ord.

Derfor samarbejder Agile Academy med MIE NØRGAARD om undervisning i visuel facilitering med fokus på medarbejdere med ansvar for it-udvikling.

På kurserne arbejder deltagerne med deres egne opgaver, som spænder fra overblik over processer til materiale, der kan forklare resten af virksomheden, hvad agil udvikling betyder i praksis.

Hvor bruger vi visuel facilitering?

Du er nysgerrig. Selvfølgelig er du det.

Hvad er det for virksomheder som får hjælp af en visuel facilitator. Og til hvad helt præcist? 

Læs vores cases og få ideer til hvordan du kan bruge visuel facilitering til at styrke din tænkning og kommunikation. 

Kontakt MIE NØRGAARD

Kom hurtig og effektivt i gang med selv at bruge visuel facilitering i dit arbejde som underviser eller leder.

Mie skræddersyr kurser til virksomheder, men tit har vi et par åbne pladser som solister kan komme med på.

Sådan en plads kan blive din hvis du skruer charmen på.